Kalan Süre

Haberler

Konya'nın önde gelen firmaları Mill Tech İstanbul'da

Dünya değirmen makineleri sektörü için CNR Holding tarafından hayata geçirilen Mill Tech İstanbul, Türk firmaların yurt dışındaki kurumsal ağlarını genişletirken, ihracatlarına da büyük katkılar sağlayacak. Global ticaretin merkezi  İstanbul Fuar Merkezi'nde, rekor katılımcı rakamı ile düzenlenecek olan fuara Türkiye'nin dört bir yanından üretici firmalar yoğun ilgi gösteriyor.
 
 
 
 
CNR Holding kuruluşlarından Pozitif ve ITF fuarcılık tarafından Değirmen ve Sektör Makineleri Üreticileri Derneği (DESMÜD) iş birliğinde organize edilen fuarın tanıtım çalışmaları bu kez Türkiye'nin tahıl ambarı Konya'da yapıldı. Konya değirmen sanayinin en önemli firmalarından Askomak Değirmen, Birlik Değirmen, Himmet Usta Değirmen, Mill Teknoloji, Motorcu Yasin, Özenir Değirmen, Özunmak Değirmen, Teknik Değirmen ve Yılmaz Kardeşler gibi firmaların ürünlerini sergileyeceği Mill Tech İstanbul, 20-23 Ekim 2021 tarihleri arasında organize edilecek.
 
Kaliteli katılımcıyı nitelikli alıcı ile bir araya getirerek sektörün ticaretine ivme kazandırmayı amaçlayan fuarın tanıtımları önümüzdeki günlerde Antalya'da devam edecek. Siz de, Değirmen Makineleri Teknolojileri ve Yan Sanayi Fuarı - Mill Tech İstanbul'da yer alarak sektörün yeni teknoloji ve uygulamalarıyla tanışıp, uluslararası yeni iş bağlantıları kurmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.