Kalan Süre

Haberler

Değirmen Makinecilerinin En Büyük Ticaret Platformu

Türk değirmen makineleri sanayinin en büyük ticaret platformu Mill Tech İstanbul 20 Ekim 2021’de açılıyor. Sektörün dünyadaki en büyük fuar organizasyonu olan Mill Tech İstanbul’a, yerli satın almacıların yanı sıra uluslararası nitelikli alıcılar da yoğun ilgi gösteriyor.

 

İhracatta dünya lideri olan Türk değirmen makineleri sektörünün kendi fuarı olan Mill Tech İstanbul, CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık ve Değirmen ve Sektör Makinaları Üreticileri Derneği (DESMÜD) iş birliğinde, global ticaretin merkezi  İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

 

 

Mill Tech İstanbul, dünya değirmen makineleri sektörünün ticaret ağını yeniden şekillendirecek, Türk firmaların yurt dışındaki kurumsal ağlarını genişletecek ve ihracatlarına çok büyük katkıda bulunacak.  Türkiye değirmen makineleri sanayi,  fuarda oluşacak ticaret sayesinde üretim ve ihracattaki dünya lideri pozisyonunu da koruyacak. Siz de, sektörün yeni iş bağlantıları kurarak birbirinden farklı yeni pazarları keşfetmesini sağlanacak olan Mill Tech İstanbul Fuarı’nda yer almak için bizimle iletişime geçin.