Kalan Süre

Haberler

Değirmen Sanayinin En Büyük Değeri Mill Tech İstanbul 15 Eylül'de Açılıyor

Değirmen makineleri ve yan sanayi sektörünün dünyadaki en büyük ticaret platformu olarak hayata geçirilen Mill Tech İstanbul, global ticaretin merkezi  İstanbul Fuar Merkezi’nde,15-18 Eylül 2022 tarihleri arasında organize edilecek. Kaliteli katılımcıyı nitelikli alıcılarla buluşturacak olan fuara, yerli ve yabancı sektör profesyonelleri yoğun ilgi gösteriyor. 

 

Türk firmaların yurt dışındaki ticari seçeneklerini genişleterek ihracatlarına önemli değerler katmayı amaçlayan fuar, CNR Holding ve Değirmen ve Sektör Makinaları Üreticileri Derneği (DESMÜD) iş birliğinde düzenleniyor.

 

Katılımcı ve ziyaretçileri için değirmen makineleri ve yan sanayi sektörünün üretim, işletme ve tüketim sürecini 360 derece görebilme fırsatı sunan fuarın içeriği, sektörün geleceğine önemli katkılarda bulunacak workshop ve seminer programları ile oldukça zenginleştirildi. 

 

Siz de, Değirmen Makineleri Teknolojileri ve Yan Sanayi Fuarı – Mill Tech İstanbul’da yer alarak sektörün yeni teknoloji ve uygulamalarıyla tanışıp, uluslararası yeni iş bağlantıları kurmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.