Kalan Süre

Haberler

Değirmen Makineleri Sektörünün Global Buluşması 15 Eylül’de

Dünya değirmen sanayi için, global ticaretin merkezi  İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Değirmen Makineleri Teknolojileri ve Yan Sanayi Fuarı – Mill Tech İstanbul, sektörün yeni teknoloji ve uygulamalarına ev sahipliği yapacak. 15-18 Eylül 2022 tarihleri arasında organize edilecek olan fuar CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık ve Değirmen ve Sektör Makineleri Üreticileri Derneği (DESMÜD) tarafından hayata geçirilecek.

 

Değirmen makineleri sektörünün dünyadaki tek fuar organizasyonu Mill Tech İstanbul’a, yerli firmaların yanında yabancı katılımcılar da oldukça ilgi gösteriyor. Avrupa, Kuzey Afrika, Bağımsız Devletler Topluluğu, Uzak ve Orta Doğu ülkelerinden alıcı ağırlayacak olan fuara iç piyasadan da binlerce alım heyetleri gelecek.

Siz de, tanıtımları CNR Holding’in Dubai ve Londra ofislerinin yanı sıra özel anlaşmalarla yetkilendirilen 78 uluslararası acente aracılığı ile de tüm dünyada yapılan Mill Tech İstanbul’da yer alarak uluslararası yeni iş bağlantıları kurmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.