Kalan Süre

Haberler

Mill Tech fuarına yurt içi ve yurt dışından yoğun ilgi

Değirmen makineleri sektörünün fuarı Mill Tech İstanbul'a, yabancı üreticilerin ilgisi çığ gibi büyüyor. Dünya değirmen makineleri sektörünün vitrininde yer alan, Türk firmaların yurt dışındaki kurumsal ağlarını genişleten ve ihracatlarına katkıda bulunan fuar, global ticaretin merkezi  İstanbul Fuar Merkezi'nde, rekor katılımcı rakamı ile düzenlenecek.

Sektörün için en doğru ticari platformu Mill Tech İstanbul,15-18 Eylül 2022 tarihleri arasında, CNR Holding kuruluşlarından Pozitif ve ITF Fuarcılık ve Değirmen ve Sektör Makineleri Üreticileri Derneği (DESMÜD) tarafından organize edilecek.

 


Kaliteli katılımcıyı nitelikli alıcı ile bir araya getirerek sektörün ticaretine ivme kazandırmayı amaçlayan fuar, katılımcı firmalar için doğru alıcı kitlesine en etkin bir şekilde ulaşma imkanı verecek.

Siz de, Değirmen Makineleri Teknolojileri ve Yan Sanayi Fuarı - Mill Tech İstanbul'da yer alarak sektörün yeni teknoloji ve uygulamalarıyla tanışıp, uluslararası yeni iş bağlantıları kurmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.