Kalan Süre

Haberler

Değirmen makineleri ihracat için hazırlanıyor

Değirmen makineleri sanayinin dünyadaki en büyük fuar organizasyonu olarak hayata geçirilen Mill Tech İstanbul'a uluslararası nitelikli alıcılar yoğun ilgi gösteriyor. İhracatta dünya lideri olan Türk değirmen makineleri sektörü, Mill Tech İstanbul Fuarı ile diğer ihracatçı ülkeler arasındaki farkı daha da açacak..
 
 
Türk firmaların yurt dışındaki ticari seçeneklerini genişletmek ve bu sayede ihracatlarına önemli değerler katmayı amaçlayan fuar, global ticaretin merkezi İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek.
 
Türk değirmen makileri sanayi, 2019 yılının ilk üç dönem ihracat oranlarında Çin, İtalya, Almanya ve İsviçre gibi üretici ülkeleri geride bıraktı. Türkiye, Mill Tech İstanbul'u ziyaret edecek uluslararası alıcılar sayesinde dünyanın en çok ihracat gerçekleştiren ülke unvanını korumaya devam edecek.
 
 
Her yıl düzenlediği 50'den fazla fuar ile Türk fuarcılık sektörünün lider firması olan CNR Holding ve Değirmen ve Sektör Makinaları Üreticileri Derneği (DESMÜD) iş birliğinde düzenlenecek olan Mill Tech - İstanbul, Değirmen Makineleri Teknolojileri ve Yan Sanayi Fuarı Eylül 2022'de kapılarını açacak.